restaurant_750x200

Saturday, January 22, 2011

Kuchnia włoska - Caprese Italian Cuisine - Caprese




Caprese Italian Cuisine - Caprese


Czas przygotowania 15 minut.
Porcja dla 4 osób.


Składniki:

3 pokrojone pomidory,
5 cienkich plasterków sera bocconcini,
2łyżki oliwy,
1/3 szklanki świeżych liści bazylii.

Sposób przygotowania:

Na półmisku układaj na przemian pomidory i ser,a następnie skrop oliwą i posyp bazylią,
dopraw solą i pieprzem według uznania.

Dobra rada:

Do zrobienia caprese można użyć małych pomidorków koktailowych nadziewając ich na szpatułki do szaszłyków na przemian z serem i liśćmi bazylii.

Życzę smacznego.




Italian Cuisine - Caprese

Preparation time 15 minutes.
Serves 4 people.


Ingredients:

3 chopped tomatoes,
5 thin slices of cheese Bocconcini,
2 tablespoons olive oil
1 / 3 cup fresh basil leaves.

Preparation:

Arrange on a plate alternating tomato and cheese, then drizzle with olive oil and sprinkle with basil,
season with salt and pepper to taste.

Good advice:

Caprese to do, you can use small cherry tomatoes to the filling with the spatula to theskewers alternately with cheese and basil leaves.

I wish you bon appétit.

No comments:

Post a Comment