restaurant_750x200

Tuesday, February 22, 2011

Ruloniki z serem i wędzoną ogonówką Rolls with cheese and smoked ham



Ruloniki z serem i wędzoną ogonówką

Czas przygotowania: 20min.

Gotowanie: 15 min.

Porcja dla 6 osób.

Składniki:

45 dkg. ciasta francuskiego,
1 dkg masła,
18 dkg żółtego sera typu Maasdammer,
10 dkg. wędzonej nie parzonej ogonówki w cienkich plastrach.



Sposób przyrządzania: 

Ciasto rozwałkować na prostokąt o szerokości 20cm i grubości 3mm,posypać startym serem.Na wierzchu ułożyć plasterki wędliny. Z obu stron założyć brzegi ciasta do środka,tak aby się zetknęły ,następnie powtórzyć operację składając ciasto na pół. Pokroić powstały kawałek na plastry o grubości ok.5mm.
Blachę do pieczenia wyłożyć pergaminem,lekko zwilżyć olejem.Ułożyć ruloniki i piec 15min. w piekarniku o temp. 200stopni.W połowie pieczenia ruloniki odwrócić.

Smacznego.

Rolls with cheese and smoked ham


Preparation time: 20min.

Cooking time: 15 min.

Serves 6 people.

Ingredients:

45 ounces puff pastry,
1 dkg butter
18 ounces cheese-type Maasdammer,
10 gr. smoked ham is not brewed in thin slices.



Preparation:

Roll out the dough into a rectangle about 20cm wide and 3mm thick, sprinkle with gratedcheese. Arrange on top of the sausage slices. On both sides of the edges of the doughto create conditions so that it is encountered, then repeat the operation by making the dough in half. Cut a piece built on thick slices ok.5mm.
Put baking tray with parchment paper, lightly moistened with oil. Arrange the rolls and bake for 15 minutes. in an oven at a temperature of 200stopni. In the middle of bakingruloniki reversed.

Enjoy your meal

No comments:

Post a Comment