restaurant_750x200

Friday, February 25, 2011

Kuchnia wegańska Szarlotka Kitchen vegan Apple pie



Szarlotka




Składniki:
1 kg jabłek (pokroić w plastry)
 14 dag mąki
 14 dag kaszy manny
szczypta soli 
cukier waniliowy
 rodzynki


Sposób przygotowania:


Do formy wsypać:
 1\3 porcji mąki, na to kładziemy 1\3 porcji kaszy,
potem 1\2 kg jabłek, 
i znów 1\3 porcji mąki, 1\3 porcji kaszy, potem
1\2 kg jabłek 
i przykrywamy resztą mąki i kaszy. 
By uniknąć słodzenia jabłka posypujemy rodzynkami.

Pieczemy 1 godzinę 20 minut (w 180 stopniach).
Smacznego


Apple pie


Ingredients:
1 kg of apples (cut into slices)
  14 dag flour
  14 grams semolina
pinch of salt
vanilla sugar
  raisins

Preparation:

Pour into a mold:
  1 \ 3 portions of flour, so we put a \ 3 servings of cereal,
then 1 \ 2 kg of apples,
and again 1 \ 3 portions of flour, 1 \ 3 servings of cereal, then
1 \ 2 kg of apples
and cover the rest of the flour and groats.
To avoid sweetening apples sprinkle with raisins.
 
Bake 1 hour 20 minutes (180 degrees).
Bon appetite

No comments:

Post a Comment