restaurant_750x200

Monday, February 21, 2011

Dziczyzna - Dzika kaczka z papryką Venison - Wild duck with pepper



Dziczyzna 

 Dzika kaczka z papryką

Czas przygotowania: 1 godz.

Czas gotowania : 1godz.


Składniki: 

3 kaczki ,
200g masła,
3 cebule,
3 łyżeczki papryki,
600g śmietany,
sól.



Sposób przygotowania:

Sprawione kaczki podzielić na pól i gotować w osolonej wodzie ok. 30min.,aż będą na wpół miękkie.
W dużym garnku stopić masło,dodać cebulę, paprykę i sól,ułożyć kaczki,dusić do miękkości na wolnym ogniu. Na koniec dolać tyle  śmietany aby pokryła kaczki i jeszcze chwilę poddusić.


Smacznego.

Venison - Wild duck with pepper


Preparation time: 1 hr.

Cooking time: 1hr.


Ingredients:

3 ducks
200g butter
3 onions,
3 teaspoons paprika,
600g cream
salt.



Preparation:

Mounted duck split in half and boil in salted water for about 30 minutes. until they aresemi-soft.
In a large saucepan melt butter, add onion, pepper and salt, place the duck, then simmer until tender over low heat. At the end add enough cream to cover and duck stewfor a while.


Enjoy your meal.

No comments:

Post a Comment