restaurant_750x200

Monday, February 21, 2011

Dziczyzna - Zając po węgiersku Venison - Hare Hungarian




Dziczyzna - Zając po węgiersku

Czas przygotowania: 30min.

Czas gotowania: 1godz.


Składniki:

Duży comber zajęczy,
150g tłustej szynki,
100g słoniny,
2 kwaszone ogórki,
liść laurowy,
sól,pieprz i papryka.



Sposób przygotowania:

Comber zajęczy oddzielić od kości,wyżyłować,pokroić w plasterki.
Szynkę pokroić podobnie i słoninę również pokroić w plasterki.Ogórek w plasterki. Na szpatułkę do 
szaszłyka nabijać kolejno:plasterki słoniny, zająca,szynki ,ogórka,zająca i listek laurowy do wyczerpania produktów.
Posolić, posypać pieprzem i papryką i obsmażyć na patelni.
Następnie podlać nie wielką ilością wody i dusić.
Gdy mięso będzie miękkie,zdjąć z patyczków,ułożyć na półmisku i podlać sosem.


Smacznego.

Venison - Hare Hungarian


Preparation time: 30min.

Cooking time: 1hr.


Ingredients:

Large saddle hare,
150g fat ham,
100g of bacon,
2 pickled cucumbers
bay leaf
salt, pepper and paprika.



Preparation:

Comber hare separated from the bones, cut into slices.
Slice ham and bacon also just cut into slices. Cucumber slices. On the spatula to
shashlik tamp order: slices of bacon, hare, ham, cucumber, hare, and bay leaf to theexhaustion of the products.
Season with salt, pepper and sprinkle with pepper and fry in a pan.
Then the water is not a great amount of water and simmer.
When the meat is tender, remove from the sticks, place on platter and pour sauce.


Enjoy your meal.

No comments:

Post a Comment