restaurant_750x200

Sunday, May 29, 2011

Włoska zupa pomidorowa Italian tomato soup



 Włoska zupa pomidorowa

czas przygotowania 15 min
Porcja dla 4 osób
zupa


Składniki:
1 l soku pomidorowego lub przecier ze świeżych pomidorów
parę łyżek śmietany
ulubiony makaron 
sól
pesto pomidorowe
woda
świeża mięta


Sposób przygotowania:
Do garnka wlać sok lub przecier pomidorowy, 1/2 l wody i zagotować.
Dodać parę łyżek pesto i dodać śmietanę.


Makaron ugotować w osolonej wodzie.


Włożyć do miseczki makaron zalać zupą i ozdobić listkiem mięty.
Smacznego
 Italian tomato soup


preparation time 15 minutes
4 servings
soup

Ingredients:
1 liter of tomato juice or puree of fresh tomatoes
a few tablespoons of cream
favorite pasta
salt
Tomato Pesto
water
fresh mint

Preparation:
Pour juice into a pot or tomato puree, 1 / 2 liters of water and boil.
Add a few tablespoons of the pesto and add the cream.

Cook the pasta in salted water.

Put the noodles into a bowl and pour soup mint leaf to decorate.
Bon appetite


No comments:

Post a Comment