restaurant_750x200

Sunday, May 29, 2011

Świeży szpinak z serem camembert Fresh spinach with camembert



 Fresh spinach with camembert

preparation time 10 minutes Serves 2 people
appetizer
You can serve with garlic bread

Ingredients:
300 g fresh spinach
juice of two lemons
A type of Camembert cheese
2 tablespoons olive oil
salt
pepper

Preparation:
In hot oil fry the spinach to throw two minutes.
Pour the lemon juice.
Tailored to move the cheese.
Wait until the cheese is melted.
Transfer to a bowl and you're done.
Bon appetite


Świeży szpinak z serem camembert

czas przygotowania 10 min porcja dla 2 osób
przystawka
można podawać z pieczywem czosnkowym

Składniki:
300 g świeżego szpinaku
sok z dwóch cytryn
1 ser typu camembert
2 łyżki oliwy z oliwek
sól
pieprz

Sposób przygotowania:
Na rozgrzany olej wrzucić szpinak podsmażyć 2 min.
Wycisnąć czosnek.
Wlać sok z cytryny.
Wrzucić skrojony serek.
Poczekać aż serek się rozpuści.
Przelać do miseczki i gotowe.
Smacznego


No comments:

Post a Comment