restaurant_750x200

Sunday, May 29, 2011

GOW GEE smażone Fried dumplings Gow gee GOW GEE fried






GOW GEE smażone


czas przygotowania 40 min
czas smażenia 10 min
porcja około 40 szt


Składniki:
Pierogi
5 suszonych grzybów mun
250 g wieprzowiny
1 cebula
1 łyżka cherry
1 ząbek czosnku
1 łyżka imbiru
1 50 g kapusty pekińskiej
40 kółek z ciasta gow gee
1 jajko
olej roślinny


Sos
2 łyżeczki sosu chili
1 łyżka sosu sojowego
1 łyżka wina ryżowego lub białego wytrawnego
1/2 łyżeczki cukru


Sposób przygotowania:
Grzyby zalać wrzątkiem w miseczce i pozostawić na 20 min.
Mięso zmielić a cebule drobno posiekać. Zmiażdżyć czosnek.
Kapustę poszatkować i lekko roztrzepać jajko.


Do małej miseczki wsyp chili, łyżkę sosu sojowego, wino łyżkę wody i cukier. Wszystko dokładnie wymieszaj i sos gotowy.


Do miski włożyć mięso, cebule,czosnek, pokrojone w plasterki grzyby,imbir,sherry i kapustę. Wszystko dokładnie wymieszać.


Na każde kółeczko ciasta gow gee włóż po łyżeczce nadzienia. Brzegi posmaruj roztrzepanym jajkiem i złóż na pół lekko ugniatając następnie złącz rogi formując pierożki. Smaż na głębokim tłuszczu aż się zarumienią, odsącz nadmiar tłuszczu papierowym ręcznikiem i gotowe.
Podawaj z sosem chili.


Smacznego...


Fried dumplings Gow gee GOW GEE fried 
preparation time 40 minutes cooking time 10 minutes portion of about 40 pc
Ingredients: Dumplings 5 dried mushrooms mun 250 g pork 1 onion 1 tablespoon cherry 1 clove garlic One tablespoon ginger 1 50 g of Chinese cabbage 40 circles of dough gow gee 1 egg vegetable oil
Sauce 2 teaspoons chili sauce 1 tablespoon soy sauce 1 tablespoon rice wine or dry white 1 / 2 teaspoon sugar
Preparation: Mushrooms in a bowl, pour boiling water and leave for 20 minutes. Minced meat and finely chop the onions. Crush garlic. Shred the cabbage and gently fluff the egg.
Pour into a small bowl of chilli, a spoonful of soy sauce, wine, water and a spoonful of sugar. All sauce and mix thoroughly prepared.
Into a bowl put the meat, onions, garlic, sliced mushrooms, ginger, sherry and cabbage.Everything thoroughly.
On each circle of dough gow gee add the teaspoon of the filling. Moisten the edges beaten egg and make a half joints then gently kneading the corners forming dumplings.Fry in deep fat until golden, drain excess fat with paper towel and you're done. Serve with chili sauce. Bon appetite

No comments:

Post a Comment