restaurant_750x200

Sunday, May 29, 2011

Sos koperkowo - cytrynowy do ryby Dill-lemon sauce for fish




 Sos koperkowo-cytrynowy do ryby

jako dodatek do dań rybnych, owoców morza oraz drobiu,




Składniki:
wyciśnięty sok z dwóch cytryn,
czerwone cebule 3 szt
śmietana 30%
koper
czosnek 3 ząbki
olej do smażenia






 Sposób przygotowania:
Na gorący olej wycisnąć czosnek, jak się zarumieni wrzucić czerwoną drobno pokroją w plastry cebulę.


Podsmażyć aż cebula zmięknie.
Dodać śmietanę i posypać koprem. Wlać sok z wyciśniętej cytryny.
Wszystko gotować na małym ogniu 10 minut.
I gotowe.


Smacznego




Dill-lemon sauce for fish

in addition to fish dishes, seafood and poultry,


Ingredients:
squeezed juice of two lemons
red onions 3 pcs
cream 30%
dill
3 cloves garlic
oil for frying





  Preparation:
In hot oil, squeeze the garlic, how to throw a red golden finely chop the onion slices.

Fry until the onion is soft.
Add cream and sprinkle with dill. Pour the juice from the squeezed lemons.
All simmer for 10 minutes.
You're done.

Bon appetite

No comments:

Post a Comment