restaurant_750x200

Sunday, May 29, 2011

Sałatka z roszponką Salad with corn salad




Sałatka z roszponką

czas przygotowania 10 min
porcja dla 2 osób
przystawka
świetnie smakuje z 
Chrupiącymi grzankami z serem camambert

Składniki:
sałata roszponka
pomidory koktajlowe
świeża papryka czerwona 
sok z wyciśniętej cytryny


Sposób przygotowania:


Sałatę umyć włożyć do salaterki.
Pomidorki koktajlowe przekroić na pół, wrzucić do sałaty.
Paprykę umyć pokroić w grube kawałki.
Wszystko dokładnie wymieszać polać sokiem z cytryny.


Smacznego


Salad with corn salad

preparation time 10 minutes
portion for 2 people
appetizer
tastes great with
Crispy croutons with cheese camambert


Ingredients:
lamb's lettuce salad
cherry tomatoes
fresh red pepper
squeezed lemon juice


Preparation:

Wash the salad bowl to put the.
Cherry tomatoes in half, place the lettuce.
Wash peppers and cut into thick pieces.
All thoroughly mixed pour the lemon juice.

Bon appetite

No comments:

Post a Comment