Spaghettini z czosnkiem i chili.
Italian Cuisine - Spaghetti with garlic and chili.
Czas Przygotowania 10 minut.
Czas gotowania 10 minut.
Porcja dla 4 osób.
Składniki:
375g makaronu spaghettini,
1/3 szklanki okiwy,
50g masła,
4 rozgniecione ząbki czosnku,
4 świeże drobno posiekane czerwone papryczki chili bez pestek,
2szklanki bułki tartej,
1/2 szklanki grubo poszatkowanej natki pietruszki,
2 łyżeczki drobno startej skórki z cytryny.
Sposób przygotowania:
Ugotuj makaron al dente i odcedź.
Na dużej patelni podgrzej połowę oliwy z masłem,gdy masło się rozpuści dodaj czosnek,papryczki chili i bułkę tartą.
Smaż,mieszając,aż bułka się zarumieni.
W dużej misce wymieszaj gorący makaron z zasmażką i pietruszką, dodając skórkę z cytryny i resztę oliwy.
Życzę smacznego.
Italian Cuisine - Spaghetti with garlic and chili.
Preparation time 10 minutes.
Cooking time 10 minutes.
Serves 4 people.
Ingredients:
375g Spaghettini pasta,
1 / 3 cup okiwy,
50g butter
4 crushed garlic cloves
4 fresh finely chopped red chilli, seeded,
2szklanki bread crumbs,
1 / 2 cup coarsely chopped parsley,
2 teaspoons finely grated lemon zest.
Preparation:
Cook the pasta al dente and Drain.
In a large skillet heat the olive oil with half the butter, the butter has melted add the garlic,chilli and breadcrumbs.
Fry, stirring, until bread is golden.
In a large bowl, mix hot pasta and parsley to roux, adding lemon zest and thethe rest of the of the oil.
I wish you bon appétit.
Cooking time 10 minutes.
Serves 4 people.
Ingredients:
375g Spaghettini pasta,
1 / 3 cup okiwy,
50g butter
4 crushed garlic cloves
4 fresh finely chopped red chilli, seeded,
2szklanki bread crumbs,
1 / 2 cup coarsely chopped parsley,
2 teaspoons finely grated lemon zest.
Preparation:
Cook the pasta al dente and Drain.
In a large skillet heat the olive oil with half the butter, the butter has melted add the garlic,chilli and breadcrumbs.
Fry, stirring, until bread is golden.
In a large bowl, mix hot pasta and parsley to roux, adding lemon zest and thethe rest of the of the oil.
I wish you bon appétit.
No comments:
Post a Comment