czas przygotowania 20 min
porcja dla 2 osób
propozycja przystawki
Składniki:
6 szt małży nowozelandzkich
1 śmietana 30% w płynie
natka pietruszki
3 cebule
2 ząbki czosnku
oliwa z oliwek
Sposób przygotowania:
Na rozgrzaną patelnie z oliwą z oliwek wycisnąć czosnek, następnie wrzucić pokrojoną w plastry cebulę.
Podsmażyć na złoto.
Wlać na patelnię śmietanę i położyć sparzone wcześniej wrzątkiem małże, do góry nogami tak aby muszelki były do zewnątrz.
Poddusić 5 min. posypać zieloną pietruszką i gotowe.
Ułożyć na talerzu muszelką do dołu polać sosem i rozkoszować się smakiem.
Smacznego
New Zealand mussels in cream
preparation time 20 minutes
portion for 2 people
proposal for a snap
Ingredients:
6 pieces of New Zealand mussels
1 30% cream in liquid
parsley
3 onions
2 cloves garlic
olive oil
Preparation:
On the hot pan with olive oil and squeeze the garlic, then put the sliced onion.
Fry in gold.
Pour the cream into the pan and place the previously blanched in boiling water mussels,upside down so that the shells were to the outside.
Stew 5 minutes. Sprinkle with parsley and ready.
Place a scallop on a plate pour sauce down and enjoy the taste.
Bon appetite
No comments:
Post a Comment