Caprese Italian Cuisine - Caprese
Czas przygotowania 15 minut.
Porcja dla 4 osób.
Składniki:
3 pokrojone pomidory,
5 cienkich plasterków sera bocconcini,
2łyżki oliwy,
1/3 szklanki świeżych liści bazylii.
Sposób przygotowania:
Na półmisku układaj na przemian pomidory i ser,a następnie skrop oliwą i posyp bazylią,
dopraw solą i pieprzem według uznania.
Dobra rada:
Do zrobienia caprese można użyć małych pomidorków koktailowych nadziewając ich na szpatułki do szaszłyków na przemian z serem i liśćmi bazylii.
Życzę smacznego.
Italian Cuisine - Caprese
Preparation time 15 minutes.
Serves 4 people.
Ingredients:
3 chopped tomatoes,
5 thin slices of cheese Bocconcini,
2 tablespoons olive oil
1 / 3 cup fresh basil leaves.
Preparation:
Arrange on a plate alternating tomato and cheese, then drizzle with olive oil and sprinkle with basil,
season with salt and pepper to taste.
Good advice:
Caprese to do, you can use small cherry tomatoes to the filling with the spatula to theskewers alternately with cheese and basil leaves.
I wish you bon appétit.
Serves 4 people.
Ingredients:
3 chopped tomatoes,
5 thin slices of cheese Bocconcini,
2 tablespoons olive oil
1 / 3 cup fresh basil leaves.
Preparation:
Arrange on a plate alternating tomato and cheese, then drizzle with olive oil and sprinkle with basil,
season with salt and pepper to taste.
Good advice:
Caprese to do, you can use small cherry tomatoes to the filling with the spatula to theskewers alternately with cheese and basil leaves.
I wish you bon appétit.
No comments:
Post a Comment