Pieczarki smażone na patelni
Pan-fried mushrooms
Sposób przygotowania:
Pieczarki dokładnie umyć i pokroić na cztery.
Rozgrzać tłuszcz na patelni.
Wrzucić odsączone pieczarki i smażyć ciągle mieszając aż do miękkości.
Położyć na talerz posypać zieloną pietruszka i gotowe.
Doskonałe jako dodatek to wszelkiego rodzaju mięsa i kasz.
Smacznego
Ingredients:
1 kg mushrooms 2 tablespoons olive oil bunch parsley
Preparation: Wash mushrooms and cut into four. Heat the fat in the pan. Toss drained mushrooms and cook stirring constantly until tender.
Place on a plate and sprinkle with parsley ready. Excellent addition to any kind of meat and groats.
Bon appetite
Doskonałe jako dodatek to wszelkiego rodzaju mięsa i kasz.
Smacznego
Ingredients:
1 kg mushrooms 2 tablespoons olive oil bunch parsley
Preparation: Wash mushrooms and cut into four. Heat the fat in the pan. Toss drained mushrooms and cook stirring constantly until tender.
Place on a plate and sprinkle with parsley ready. Excellent addition to any kind of meat and groats.
Bon appetite
No comments:
Post a Comment