Szarlotka
Składniki:
1 kg jabłek (pokroić w plastry)
14 dag mąki
14 dag kaszy manny
szczypta soli
cukier waniliowy
rodzynki
Sposób przygotowania:
Do formy wsypać:
1\3 porcji mąki, na to kładziemy 1\3 porcji kaszy,
potem 1\2 kg jabłek,
i znów 1\3 porcji mąki, 1\3 porcji kaszy, potem
1\2 kg jabłek
i przykrywamy resztą mąki i kaszy.
By uniknąć słodzenia jabłka posypujemy rodzynkami.
Pieczemy 1 godzinę 20 minut (w 180 stopniach).
Smacznego
Apple pie
Ingredients:
1 kg of apples (cut into slices)
14 dag flour
14 grams semolina
pinch of salt
vanilla sugar
raisins
Preparation:
Pour into a mold:
1 \ 3 portions of flour, so we put a \ 3 servings of cereal,
then 1 \ 2 kg of apples,
and again 1 \ 3 portions of flour, 1 \ 3 servings of cereal, then
1 \ 2 kg of apples
and cover the rest of the flour and groats.
To avoid sweetening apples sprinkle with raisins.
Bake 1 hour 20 minutes (180 degrees).
Bon appetite
No comments:
Post a Comment