Dziczyzna
Dzika kaczka z papryką
Czas przygotowania: 1 godz.
Czas gotowania : 1godz.
Składniki:
3 kaczki ,
200g masła,
3 cebule,
3 łyżeczki papryki,
600g śmietany,
sól.
Sposób przygotowania:
Sprawione kaczki podzielić na pól i gotować w osolonej wodzie ok. 30min.,aż będą na wpół miękkie.
W dużym garnku stopić masło,dodać cebulę, paprykę i sól,ułożyć kaczki,dusić do miękkości na wolnym ogniu. Na koniec dolać tyle śmietany aby pokryła kaczki i jeszcze chwilę poddusić.
Smacznego.
Venison - Wild duck with pepper
Preparation time: 1 hr.
Cooking time: 1hr.
Ingredients:
3 ducks
200g butter
3 onions,
3 teaspoons paprika,
600g cream
salt.
Preparation:
Mounted duck split in half and boil in salted water for about 30 minutes. until they aresemi-soft.
In a large saucepan melt butter, add onion, pepper and salt, place the duck, then simmer until tender over low heat. At the end add enough cream to cover and duck stewfor a while.
Enjoy your meal.
Cooking time: 1hr.
Ingredients:
3 ducks
200g butter
3 onions,
3 teaspoons paprika,
600g cream
salt.
Preparation:
Mounted duck split in half and boil in salted water for about 30 minutes. until they aresemi-soft.
In a large saucepan melt butter, add onion, pepper and salt, place the duck, then simmer until tender over low heat. At the end add enough cream to cover and duck stewfor a while.
Enjoy your meal.
No comments:
Post a Comment