restaurant_750x200

Thursday, February 2, 2012

Tort serowy na zimno Cold cheese cake

Tort serowy na zimno

Składniki:

3 litry mleka
3/4 szklanki śmietany
8 całych jajek
1/2 szklanki soku z cytryny
20 dag mąki
1 szklanka cukry pudru
2-3 łyżki cukru waniliowego
rozmoczone rodzynki
polewa czekoladowa
zapach rumowy
 

Sposób wykonania:

Gotujemy mleko, jajka ubijamy ze śmietaną i wlewamy na gotujące się mleko,
gotujemy na małym ogniu i zakwaszamy sokiem z cytryny zmieszanym ze śmietaną, aż wytrąci się twaróg.

Studzimy i odcedzamy twaróg przez sitko.
Do odcedzonej masy dodajemy namoczone rodzynki mąkę i cukier. Całość po wierzchu polewamy rozpuszczoną czekoladą z dodatkiem zapachu rumowego.

Wstawiamy wszystko do lodówki aż osiągnie jednolitą masę i gotowe.

Smacznego


Cold cheese cake

ingredients:

3 liters of milk
3 / 4 cup sour cream
8 whole eggs
1 / 2 cup lemon juice
20 dag flour
1 cup powdered sugar
2-3 tablespoons of vanilla sugar
get soggy raisins
chocolate icing
smell of rum
   

Method of execution:

Boil the milk, eggs compacted with cream and pour on boiling the milk,
cook over low heat and acidified with lemon juice mixed with sour cream, cottage cheeseuntil the precipitate.

Cool and drain off cottage cheese through a sieve.
For the drained weight of soaked raisins add the flour and sugar. Active in the top pourmelted chocolate with rum flavor.

Put everything in the refrigerator until it reaches a uniform mass and you're done.

tasty  Layer_07.11_800x500px

No comments:

Post a Comment